Hirdetés

Gears of War 3 az E3-on?

|

Meglehet, hogy még az idén szemügyre vehetjük a Gears of War széria harmadik felvonását.

Hirdetés

Az egyre inkább Xbox 360-exkluzívnak tűnő Gears of War sorozat (Szinte kizárt, hogy PC-re is jöjjön a Gears of War 2.) harmadik epizódját akár már az idei E3 alatt is megkukkanthatjuk.



Legalábbis erre engednek következtetni Mike Capps cégvezér szavai, akit a D.I.C.E. csúcsra menet kaptak mikrofonvégre. Capps szerint az Epic egy kis csapat (Annak ellenére is, hogy nemrég felvásárolták a Shadow Complex című XBLA játékot jegyző Chair Entertainmentet.), amely két ütős márkanevet is létrehozott már (Unreal és Gears of War). Előbbivel jelenleg nem foglalkoznak, sokkal inkább az utóbbival, ami akár egy harmadik részt is jelenthet, ha már egyszer úgsincs messze az izgalmakat ígérő E3.
Teljes gőzzel folynak a Gears of War mozifilm munkálatai is, ám az előkészületek tovább tartottak, mint azt Capps szerette volna. Személy szerint alig várja, hogy elkészüljön, s végre az édesanyja is láthassa és értékelje munkásságát. Lehet, hogy a kedves mama nem szeret játszani?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)