Hirdetés

E3 2018 - Photo Mode is kerül a Ghost of Tsushimába

|

Biztosak vagyunk benne, hogy sokak asztalát fogja díszíteni Ghost of Tsushimás háttérkép, ha megjelenik a játék.

Hirdetés

Rengetegen használják a PlayStation 4 játékokban a Photo Mode-ot, amivel különböző beállításokat és filtereket használva varázslatos képeket lőhetnek a játékosok. Ilyen volt a God of War is, amelybe utólag került bele ez a funkció, egy közelgő exkluzív viszont már alapból tudni fogja. 

Hirdetés

Azok alapján, amit az E3-on láttunk a Ghost of Tutshimából, a Sucker Punch szamurájos játéka egyenesen szomjazza a fotómódot, hiszen minden egyes mozzanata olyan gyönyörű volt, hogy festményre kívánkozott. Szerencsére a fejlesztők is tisztában vannak a lehetőségben rejlő potenciállal, így a stúdió társalapítója, Brian Fleming az US Gamernek nyilatkozva megerősítette, hogy a játékban bizony lesz Photo Mode. Képzeljétek csak el, ahogy az alábbi képhez hasonló csodákat alkothattok magatoknak: 

A Ghost of Tsushima valamikor 2019-ben jön, kizárólag PlayStation 4-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)