Hirdetés

E3 2019 - kiadókhoz kapcsolódó egyedi Google Stadia előfizetések is jöhetnek

|

Érdekes koncepciót dolgoztak ki a Stadia fejlesztői, várhatóan több kiadó tartalmaira is elő lehet fizetni a Pro csomagon felül

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt rengeteg részletet tudtunk meg a Google Stadiával kapcsolatban. A YouTube E3 Live műsorában Phil Harrison, a Stadia divízió feje beszélgetett Geoff Keighley-vel, és nyilatkozatában kitért az előfizetéses rendszerre is. Harrison elmondta, hogy a már bejelentett Stadia Pro csomagon felül egyes kiadók tartalmaira is külön elő lehet fizetni -  a rendszert a kábeltévéhez és az extra HBO-előfizetéshez hasonlította.

Hirdetés

Kifejtette, hogy a rendszert az ilyen lehetőségek számára optimalizálták, így a kiadókon múlik, hogy szeretnének-e előfizetéses csomagokat kínálni. Azt egyelőre nem erősítette meg, hogy a Google Stadia megjelenése alkalmával egyből lesznek ilyen előfizetéses csomagok, de nem kizárt, hogy a nagyobb kiadók szívesen élnének a lehetőséggel. A Stadia debütálásával hat Ubisoft, öt Bethesda és négy Square Enix játék lesz elérhető, így talán nekik érné meg ez a legjobban, viszont akár más kiadók számára is jövedelmező lehetne egy Stadia alapú előfizetéses rendszer.

A Google Stadia idén novemberben fog elindulni 14 országban (sajnos nálunk még nem), 2020-ban pedig már az ingyenes Stadia Base is elérhető lesz több országban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)