Hirdetés

Grand Theft Auto V - exkluzív tartalom jön PS4-re

|

A Sony számára nagyon fontos a Grand Theft Auto sorozat; nem véletlen, hogy a kiadó sajtótájékoztatóján jelentették be a Grand Theft Auto V next-gen változatát.

Hirdetés

A Rockstar és a Sony már a kezdetek óta nagyon jó barátok. Már a legelső rész is megjelent PlayStationre (bár a PC-s változathoz képest három hónap csúszással), ráadásul ott vannak a PlayStation-exkluzív Liberty City Stories és Vice City Stories spin-offok is, amik várhatóan nem is jönnek más gyártó konzoljaira, sem PC-re.

Ahogy vártuk, a Sony sajtótájékoztatójának keretében bemutatkozott a Grand Theft Auto V PS4-es trailere, amiről később kiderült, hogy egyben Xbox One-os és PC-s trailer is. A két cég szoros együttműködése nem marad ennyiben, John Koller, az SCEA marketing főnöke megerősítette, hogy kapnak valami egyedi tartalmat a PS4-esek, de azt még nem mondhatta el, hogy mit. „A GTA 5 nagyon jól teljesített PlayStation 3-on.” - tette hozzá. „Az eladási mutató a PlayStation irányába billent (tehát valószínűleg a PS3-as változatból fogyott több - a szerk.), ami részben a Rockstarral kötött partnerség miatt alakulhatott így.”

Megígérte még, hogy a következő hetekben többet fogunk hallani a játékról. Remélhetőleg bejelentik a DLC-ket is, mert azokra legalább annyira vágyunk, mint a GTA Online-hoz csatlakozó Heistokra.

Ti milyen exkluzív tartalmat szeretnétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)