Hirdetés

GS Hype - exkluzív E3 interjúk, Destiny, Star Wars VII, Xbox One

|

Sirius mondja a híreket: exkluzív interjúk az E3 2013-ról, kiszivárgott Star Wars VII sztori, Game of Thrones a Denstiny-ben és Xbox One problémák.

Hirdetés

Ez a hét maga a mennyország a híreket illetően, ugyanis az E3 szinte kifogyhatatlan tárháza az érdekesebbnél érdekesebb újdonságoknak. Bárki megtalálhatja köztük a magának valót, mi ezeket tartottuk a legérdekesebbeknek.



A Neocore Games bejelentette nagysikerű gótikus steampunk akció RPG-jének folytatását, a The Incredible Adventures of Van Helsing II-őt.  Egyelőre nem sokat lehet tudni a játékról, de azt már elárulták, hogy az első rész karakterét, magunkkal vihetjük a folytatásba.

Két exkluzív interjúval is készültek nektek a GameStar csapatának tagjai, egyenesen az E3-ról.  Az elsőben a Murdered: Soul Suspectről tudhattok meg többet, míg a másodikban a Beyond: Two Souls alkotóját, David Cage-t kapták mikrofonvégre, őt kérdezték a játék készítésével kapcsolatos élményeiről, tapasztalatiról.

Egyre több információval gazdagodunk a Bungie új játékával, a Destinyvel kapcsolatban. Kiderült, hogy a játékban lesz egy hűséges társunk akit Ghostnak hívnak és végig kíséri kalandjainkat, lassan lépésről lépésre fedve fel a játék titkait. Csatlósunk természetesen nem lesz néma és nem is akárki hangján szólal majd meg, hanem a Trónok Harcában is szereplő Peter Dinklage-én aki Tyron Lannistert játssza a nagy sikerű sorozatban.

Sejteni vélik a Star Wars VII alap történetét. Leia és Han Solo gyermekei kerülnek majd a fókuszba a pletykák szerint, ahogy Luke Skywalker megpróbál jedit nevelni belőlük. Az ikerpár fiú tagja Jacen azonban átsodródik az erő sötét oldalára és sith lesz belőle. Ez még persze csak pletyka, de hasonló történettel már találkozhattunk az „Expanded Universe”-ben.

Végül pedig a Microsoft kegyelemdöfése a magyar Xbox játékosok szívébe: várhatóan nem indul el novemberben Magyarországon az Xbox One Live rendszere. Ez igazából egy Blueray lejátszó szintjére süllyeszti a konzolt, hiszen e nélkül a rendszer nélkül nem aktiválhatjuk a játékokat, amiket amúgy sem forgalmaznak majd hazánkban. Egyszer majd talán hozzánk is elér ez a rendszer, de biztos, hogy nem a világ premierrel egy időben.

Ne menjetek sehova, mert indul a Hype!

A YouTube csatornánkon az összes eddigi videót megtaláljátok és most rengeteg E3 2013-as finomság is felkerült. Érdemes átkukkantani oda is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)