Hirdetés

GS Hype - South Park: The Stick of Truth, FIFA 14, E3, GameNight

|

Julcsi mai hírei: a GSO-n előzetest olvashattok a South Park: The Stick of Truthról, új gameplay videó érkezett a FIFA 14-hez, készülünk az E3-ra és ismét lesz GameNight.

Hirdetés

A nagy E3-as készülődés közben sem áll meg az élet, videók, képek és érdekes hírek érkeznek, amiket muszáj elmesélnünk nektek.

Nagyon várjuk már a Ubisoftos South Park: The Stick of Truth nevű játékot, ami a gameplay videók alapján pont olyan lesz, mintha a sorozatban garázdálkodnánk a srácokkal. Paca írt nektek egy előzetest a játékról, azt pedig hogy ki fogja tesztelni a játékot egy szkander meccsel eldöntjük a szerkesztőségben.

Ha új év, akkor új FIFA. Az EA Sports kiadott egy új videót, ami a játék forradalmi újításait taglalja, és néhány képet is kaptunk az Xbox 360-as és a PS3-as változatból. Szeptemberben érkezik a játék PC-re és a jelenlegi generációs konzolokra, a next-gen FIFA 14-re azonban valószínűleg az év végéig várnunk kell.

A GameStar szerkesztőségének E3-as különítménye mostantól a gamer karácsonyig minden nap videóval készül nektek, amiben átbeszélik, hogy mire számítanak és mit várnak az E3-tól. Hétfőtől pedig gondoskodunk róla, hogy semmiről ne maradjatok le, ami a tengerentúlon történik. Mármint az E3-on.

Júniusban is lesz GameStar buli! A következő GameNight 21-én pénteken lesz, a helyszín pedig ezúttal is a Malom kávézó. Játszunk, beszélgetünk, sörözünk és megünnepeljük az új GSO-t valamint Siriust is. A hangulat garantált és meglepetések is várnak még rátok. A facebook eseményt itt találjátok.

Maradjatok velünk, mert indul a hét utolsó Hype-ja, Julcsival.

Továbbra is érdemes feliratkozni YouTube csatornánkra, az E3 kapcsán most különösen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)