Hirdetés

GTA V az E3-on?

|

Jesse Divnich, az EEDAR főnöke ezt állította.

Hirdetés

Az EEDAR (Electronic Entertainment Design and Research) egy videójáték ipari elemző és előrejelző cég, amelynek elemzési igazgatója Divnich, aki a Gameinformert tájékoztatta jóslatáról, azt mondta, hgoy bár játszható demó nem lesz, de a játékot meg lehet majd tekinteni valamiylen formában az E3-on.

"Azt hiszem hallani fogunk egy új Grand Theft Autoról. Nem hiszem, hogy bármiylen játszható formában kint lesz. Úgy hiszem valamilyen teasert mutatnak majd, mert nem hiszem, hogy mostantól egy év múlva, 2011-ben újabb GTA-t mutatnának be.

Megkérdezték Divnichet, hogy szerinte a Microsoft vagy a Sony valamilyen exklúzívitást próbál szerezni majd a címre?

Divnich szerint: "nem hiszem, hogy akár a Microsoft, akár a Sony megpróbálná az exkluzívitást a következő GTA-val. A Microsoft rengeteget fizetett, hogy letölthető tartalmak legyenek exklúzívan Xbox 360-ra, de ez a konzol eladásait nem dobta meg."

"Öt évvel ezelőtt a Grand Theft Auto hatalmas márkanév volt, de leginkább a többi akkori márkanévhez viszonyítva. Amellett, hogy a GTA márkaneve és híre is növekedett az elmúlt időkben, mások is elérték a GTS siker-szintjét időközben, említsük csak a Call of Dutyt, vagy a Guitar Herot. Ha tehát a Sony exkluzív megállapodást kötne GTA V-re az nem igen befolyásolná ellenfelei hardvereladásait." - tette hozzá Jesse Divnich

A Rockstar nem kommentálta a véleményt - egyébként is épp el vannak foglalva a Red Dead Redemption kiadásával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)