Hirdetés

Guardians of Middle Earth - trailer a MOBA LOTR játékból

|

A DOTA sikerein felbuzdulva a Warner is beszáll az 5v5-ös multiplayer mókába. A helyszín ezúttal Középfölde.

Hirdetés

Megérkezett az első trailer a Monolith nevével fémjelzett Guardians of Middle Earth-ről.

A trailerben számos ismerős karakter is felbukkan: Gandalf, az ősmágus, Gollam (vagy Szméagol), Legolasz, Sauron vagy a nazgúlok vezére, a Boszorkányúr. A játék megjelenése valamikor az utolsó negyedévben várható, minden bizonnyal a Hobbit film első részével egyidőben (elméletileg lesznek kapcsolódási pontok a filmmel, de ezekről pontosabb infókat majd az E3 után/közben tudunk mondani. A végére maradt a rossz hír, egyelőre csak PSN és XBLA verzió készült (vagy csak ennyiről adtak hírt). Roppant kíváncsi vagyok hogy lehet a DOTA stílust átültetni konzolokra, bár nem fogok meglepődni, ha PC-re is kiadják pár hónapos csúszással.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)