Hirdetés

E3 2015 - a helyszínen pörög majd a Guitar Hero Live

|

A közösségi zenélés mindig hatalmas móka, az E3-ra látogatók pedig abban a hatalmas szerencsében részesülnek, hogy jóval a megjelenés előtt kipróbálhatják az Activision új fröccsöntött hangszereit.

Hirdetés

A Guitar Hero Live eddig elég meggyőzőnek tűnik, nemcsak az új vizuális megoldások, hanem a pöpec módon összeállított tracklist miatt is, így már most borítékolható, hogy a ritmusjátékok szerelmesei imádni fogják az új verziót.

A játékot fejlesztő FreeStyleGames kreatív igazgatója, Jamie Jackson (ezzel a névvel akár egy menő banda frontembere is lehetne) most bejelentette, hogy a Guitar Hero Live ott lesz az E3-on, ahol a látogatók is a műanyag gitárok húrjai közé csaphatnak, ha kedvük tartja.

 

A helyszínen bemutatkozik majd a GHTV, a játékkal érkező új szolgáltatás is, amely egy 24/7 aktív játékmód, folyamatosan frissülő kínálattal, amelyek közt nemcsak a legnagyobb klasszikusok, hanem a legfrissebb dalok is megtalálhatók lesznek.

Kicsit azért irigyek vagyunk mindenkire, aki az E3-on zúzza majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)