Hirdetés

Halo 3: ODST E3 Gameplay Trailer

|

A Halo 3 és új kiegészítője továbbra is Xbox 360 exkluzív, igaz mi így is szeretjük. Halo 3: ODST gameplay trailer érkezett!

Hirdetés

Az RTS műfaja felé kacsintgató Halo Wars után most a legendás univerzum úgy tér vissza, ahogyan azt anno megismertük. A táppénzen lévő Master Chief helyett azonban egy Rookie nevű Orbital Drop Shock Troopert irányítunk, akinek egy afrikai nagyvárosban kell megtalálnia eltűnt társait.

Nincs új a nap alatt, így továbbra sem számolhatunk be olyan nagy dolgokról, mint mondjuk hogy a Halo 3: ODST PC-re is jönne, elvégre az alap Halo 3 sem tart még ott. De tekintsünk is el ettől most egy pillanatra, hiszen a GSTV oldalunkon már megtekinthető a Halo 3: ODST E3 Gameplay Trailer, ahol újdonsült, és továbbra is arctalan hősünk néhány látványos és a Covenantokra nézve pusztító megmozdulásának lehetünk szemtanúi. Nem csak Halo fanoknak!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)