Hirdetés

Halo 4 - Spartan Ops (co-op) játékmenet, túra a UNSC Infinity-n

|

A Halo 4-hez két vadonatúj videó is érkezett, egyik a co-op módot, másik pedig a UNSC Infinity-t és a játék egyéb mozzanatait mutatja be.

Hirdetés

A 343 Industries az eddig látottak alapján jó munkát végez a széria legújabb részével, a Halo 4 ugyanis nem csak szép, de az előző részekhez híven kellőképpen izgalmas is lesz.

Az itt látható videók közül a felsőt azoknak ajánljuk, akik a kooperatív kampányra, avagy a Spartan Ops módra kíváncsiak. Elég sok jelenetet zsúfoltak bele két percbe, mindenképp érdemes rá vetni egy pillantást. Az alsó mindenkinek szól, aki kíváncsi a Halo 4-re, a UNSC Infinity külseje és belsejének részlete mellett megismerhetjük a többi játékmódot és néhány fegyvert is.

A Halo 4 a Microsoft szemefényeként kizárólag Xbox 360-ra várható november hatodikán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)