Hirdetés

Halo Wars - A Duke Nukem Foreverrel egy időben

|

A beszédes nevű Halo Wars Addict blog egy interjút készített az Ensemble Studios egyik munkatársával a játék állapotáról

Hirdetés

Graham Somers, a stúdió community manager-je (ejj, ezek a szép hangzású beosztások) hosszan értekezett az RTS-ek készítésének buktatóiról, de itt-ott sikerült néhány konkrétabb infót is elejtenie. Először is számíthatunk arra, hogy a játék felbukkan az idei E3-on (hogy milyen mértékben, azt nem árulta el). Másodszor a megjelenés időpontjának meghatározásához kölcsönvették a 3D Realms szállóigévé vált mondását: "When it's done" (innen a hír címe, nem kell megijedni). Végül pedig elmondta, hogy nem ígér semmit, de tudják, hogy milyen sok Machinima rajongó van, és nem kizárt, hogy mellékelnek az ilyen animációk készítéséhez felhasználható segédprogramokat a játékhoz.

Teljes interjú itt.

Halo Wars - 4. kp

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)