Hirdetés

Hangulatos trailer emlékeztet minket a Sherlock Holmes: Chapter One-ra

|

A Frogwares szeretné, ha nem felejtenénk el a megfiatalított detektívet. Csinos előzetest pakoltak össze ennek érdekében.

Hirdetés

Az eddigi információk alapján kijelenthetjük, hogy a Frogwares a valaha volt legnagyobb Sherlock Holmes játékon dolgozik, elvégre a helyszín ezúttal egy szabadon bejárható mediterrán sziget. Ehhez mérten a Chapter One végigjátszását sem tudjuk végigpörgetni pár óra alatt: a fősztori állítólag körülbelül 15 órát vesz majd igénybe, viszont ha mindent teljesíteni szeretnénk, akkor akár 40 órára is rúghat a játékidő. Márpedig lesz mit csinálni, ugyanis több mint 30, különböző méretű és morális döntést igénylő mellékküldetés vár minket az alapsztorin felül.

Hirdetés

A fejlesztők most a Summer Game Fest kapcsán megmutatták a játék legújabb, filmszerű előzetesét, amelyben nem csupán Sherlockot láthatjuk nyomozás közben, de a lélegzetelállító környezetet is megcsodálhatjuk. A videóból nem hiányozhat a drámai vonal sem, elvégre az ifjú detektív az édesanyja halála után nyomozva tért haza a szülővárosába, és nincs egyedül. 

A Sherlock Holmes: Chapter One valamikor idén jelenik meg PC (Steam, Epic, GOG), PS4, PS5, Xbox One és Xbox Series X|S platformokra is. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)