Hirdetés

Hero - hősök az E3-on?

|

Kiszivárgott néhány vázlat a Ubisoft bejelentés előtt álló játékáról.

Hirdetés

Noha jelen pillanatban szinte minden a Watch Dogs körül forog, a Ubisoft már javában készül a jövőre, és milliószám nyomtatja a hype-vonatra szóló jegyeket, hogy legyen mit osztogatnia az E3-on.

Részben már ismeretes, hogy mivel készül Európa legnagyobb játékkiadója a show-ra: a sokak által várt triple-A címek mellett, mint az elefántos Far Cry 4, és a picit forradalmi, de leginkább francia Assassin's Creed: Unity mellett kisebb projekteket is odaengednek majd a színpadra, mint a Valiant Hearts.


Hero-Ubisoft by dm_51b4e9e20181f

Erős a gyanúnk, hogy az utóbbi kategóriába tartozhat a Hero című alkotás is, amelyről alighogy felbukkant a világhálón néhány vázlat, illetve képes forgatókönyv, máris takarításba kezdett a Ubisoft. Elég valószínűtlen, hogy bármi köze lenne az évekkel ezelőtt kukázott Heroes projekthez (a Lost: Via Domus mintájára szintén tévésorozat alapján készült volna).

Első látásra szamurájok, középkori harcosok becsületkódexe, valamint a modern társadalom furcsa ötvözetének tűnik. Felkeltette az érdeklődéseteket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)