Hirdetés

E3 2017 - jön a Hidden Agenda, az Until Dawn fejlesztőinek új thrillere

|

Egy érdekes, rendőrös dráma lesz a Supermassive új játéka, amiben barátainkkal együtt hozhatunk döntéseket.

Hirdetés

A Supermassive az Until Dawn után egy egész hasonló játékot kezdett el készíteni, a Hidden Agenda azonban a Sony új technológiáját használva kínál új élményt.

A csapat úgy látta, az Until Dawn streamek alatt a játékosok hevesen kampányoltak egyik-másik döntés mellett, így második játékukat kimondottan úgy alkották meg, hogy többeknek legyen beleszólása az eseményekbe. A Hidden Agenda a PlayLink technológiát használja, mely úgy működik, hogy a szobában ülők (maximum öten) okostelefonnal csatlakoznak a játékhoz, mindenkihez tartozik egy színes kis kör, és azt kell belehúznia abba a négyzetbe, ami az általa helyesnek vélt cselekedet, kérdés vagy gondolat mellett található. 

A sztori során egyébként egy rendőrnőt irányítunk, és egy sorozatgyilkos után nyomozunk, aki csapdákat állít áldozatai köré, hogy meghaljanak az először érkezők.

Érdekes koncepció. A megjelenés az idei évre várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)