Hirdetés

Huxley - Nem lesz havidíj

|

A várva várt MMO FPS nem havidíjjal, hanem mikrotranzakciókkal kíván operálni.

Hirdetés

A Huxley egy ígéretes kis MMO FPS, melyről néhányszor már azt hittük el sem készül. Nos, úgy tűnik a játékkal minden rendben, sőt egy jó hírt is közölt a kiadó. A Huxley ugyanis nem kívánja a játékosokat havi rendszerességgel fizetésre kötelezni. Ez derült ki a kiadó E3-as prezentációja során legalábbis.

A Huxley inkább a manapság divatossá váló mikortranzakciós műsorszámot választja. Ez a rendszer barátságosnak tűnik elsőre, de azért nem árt figyelembe venni, hogy lehetnek hátulütői is. Nagyon oda kell figyelni, nehogy boruljon az egyesnúly, mert ha a fizető játékosok sokkal keményebb cuccokhoz juthatnak hozzá, mint az ingyenesen játszó emberek, akkor bizony hamar elnéptelenedhetnek a szerverek. A Runes of Magic rendszere viszont példamutató lehet. Ott szinte csak a cuccaink kinézetét változtathatjuk meg, ami által vadabbul nézünk ki, de nem leszünk erősebbek. Kiderül majd, ha egyszer végre megjelenik a Huxley.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)