Hirdetés

Ismét megmutatta magát a NieR: Automata készítőinek új játéka, a Babylon's Fall

|

Ilyen lesz a Dark Souls epizódokat idéző látványvilágú akciójáték.

Hirdetés

Jó ideje nem hallhattunk már a Bayonetta-játékok és a NieR: Automata mögött álló csapat, a PlatinumGames újdonságáról, leginkább csak helyzetjelentéseket kaptunk az utóbbi időben róla, viszont a Square Enix E3-as konferenciáján végre felbukkant a Babylon's Fall, hogy bővebb betekintést nyújtson. A fejlesztők gördülékeny kooperatív harcot, erőteljes fegyvereket, egyedi művészeti stílust és lenyűgöző világot ígérnek, de hogy ezekből mennyi valósul meg a megjelenésre, arra leginkább csak az alábbi trailer alapján tudunk találgatni. 

Hirdetés

A Babylon's Fall PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re jön, és akár négy fő is próbára teheti majd benne a képességeit, de a PlatinumGames gondoskodik arról is, hogy ne maradjunk tennivaló nélkül az alapjáték kivégzése után sem, ugyanis számos extra játékmód várható pluszköltségek nélkül. Túl sokáig ugyan nem vizsgálhattuk a játékmenetet, mivel három percig tart a videó, de legalább mindenből kaptunk egy kicsit: szemrevételezhettük a harcrendszert, a világot és a karaktereket is.

Akinek felkeltette érdeklődését a világ, az még többet megtudhat róla a 12 perces fejlesztői naplóból, amelyben a PlatinumGames munkatársai mesélnek a projektről: 

Nektek hogy tetszik a Babylon's Fall?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)