Hirdetés

Új Nintendo DS bejelentés az E3-on?

|

Bár sokan inkább egy új Wii bejelentésére várnának, a pletykák szerint a Nintendo előbb a kézikonzollal fog lépni.

Hirdetés

Az olyan találkozók/rendezvények, mint a GDC arra tökéletesek, hogy az ember pletykákat halljon olyanoktól, akik "már dolgoznak rajta"...

Kiszivárgott hírek alapján a Nintendo már gőzerővel fejleszti a DS2-t, lássuk, a pletykafolyosó jelentései alapján mit tud majd az új masina:

A rendszernek két képernyője lesz, mint a DS-nek, de nagyobbak és nagyobb felbontásúak lesznek. Az érdekesség a dologban az lesz, hogy a fejlesztők a két képernyőt annak ellenére, hogy szét vannak választva, akár egy nagy képernyőként is használhatják majd. Ennek segítségével bizonyos jelenetekben a Dual Screen módról át lehet majd állni Single Screen módra, több akciót és érdekességet zsúfolva a képernyő(k)re.

A "DS2"-ben beépített gyorsulásérzékelő lesz - ahogy az iPhoneban és a modern okostelefonok java részében is van.

A fejlesztőrendszere igen hasonló lesz a GameCube rendszeréhez - azok a fejlesztők, akik GameCubera vagy Wiire dolgoztak nagyon könynen át tudnak majd állni.  ennek ellenére a pletykák szerint az új DS-ben Nvidia Tegra Chipset (CPU/GPU) lesz, szemben a GameCube/Wii PowerPC CPU / ATI GPU kombójával - állítólag könnyen tanulható az új rendszer és nem okoz fennakadásokat a fejlesztésben...

Azok a fejlesztők, akiktől sikerült információkat begyüjteni azt mondták, még az év vége előtt be kell fejezni játékaikat. Így minden bizonnyal a 2010-es E3-on jelentik majd be az új gépet és várhatóan 2010 legvégén jelenik majd meg a boltokban.

Ezek nem hivatalos Nintendo információk, hanem a GDC-n fejlesztőktől kiszivárgott adatok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)