Hirdetés

Just Cause 2 - Tízperces játékmenet videó

|

Egy kellően hosszú videó keretében ismerhetjük meg, mi mindent tartogat számunkra a Just Cause 2.

Hirdetés

A svéd Avalanche Studios gyermeke, a mérsékelten sikeres Just Cause folytatása ezúttal egy fiktív helyszínen, az Ázsia dél-keleti partjai mentén hiába is keresendő Panau szigetén játszódik.



Az előd jellemző vonásait megtartva a Just Cause 2 továbbra is a szórakoztatásnak szentel elsődleges figyelmet az irodalmi Nobe-díjat érdemlő cselekmény kidolgozása, vagy a társas kapcsolatok pszichológiájának alapos boncolgatása helyett.



Rico Rodriguez ugrik, repül, fut, gurul, lő, és ügyesen kombinálja siklóernyőjét vadonatúj csáklyájával. Ez utóbbi némi kreativitás segítségével kiválóan alkalmas arra, hogy a helyi drogbárók embereit megalázóbbnál megalázóbb helyzetekbe rángassa.
Ahhoz képest, hogy a Just Cause 2 megjelenésére idén már nem kerül sor, az E3 alatt bemutatott verzió már egész jól játszható, ráadásul még elég pofásan is fest.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)