Hirdetés

Készül a The Outer Worlds 2

|

Végre hivatalosan is megerősítést nyert, hogy készül az Obisidian Entertainment sci-fi szerepjátékának folytatása.

Hirdetés

Nagyjából egy héttel ezelőtt már lehetett gyanítani, hogy a Microsoft bemutatóján megtörténhet a The Outer Worlds várva várt folytatásának bejelentése, de ami akkor még csak egyszerű pletyka volt, az most végre teljesen biztos, ugyanis az Obsidian egy nagyon poénos trailer kíséretében adott rövid ízelítőt a játékból.

Hirdetés

A 2019-es The Outer Worlds nem feltétlenül váltotta meg a világot, de ettől függetlenül egy kompetens és szórakoztató RPG lett és bőven van benne annyi potenciál, hogy megérdemeljen egy folytatást, ami a legtöbbet hozza ki a szilárd alapokból. A játék első előzeteséből ugyan nem derül ki sok minden, de érdemes megnézni, ugyanis zseniálisan figurázza ki a tipikus AAA játékok trailereiből ismerős kliséket.

Megjelenési dátumot egyelőre nem tudni (valószínűleg még nagyon korai fázisban van a fejlesztés), de nem lepődnénk meg, ha legközelebb már csak 2023-ban hallanánk róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)