Hirdetés

Kezdődhet a táncos harc - Kickbeat

|

Életünk fontos és meghatározó eleme a zene, amiben a fejlesztők is meglátták a potenciált.

Hirdetés

Táncos harc alatt természetesen nem egy zenei aláfestés mellett zajló kocsmai verekedést, vagy egy új "tehetségkutatót" értünk, hanem a magyar központú és vonatkozású Zen Studios fejlesztőcsapat legújabb játékát. A pinball-os múlttal kicsit szakítva a Kickbeat címet viselő darabjukban a harc és a zenék világát gyúrták össze.

Főhősünkkel ritmusra kell ütnünk vagy rúgnunk olyan zenészek alkotásaira, mint például Rob Zombie vagy Marilyn Manson. Mellettük azonban saját számainkból is válogathatunk, amik ritmusára aztán kedvünk szerint oszthatjuk a pofonokat. A Kickbeat PS Vita-ra fog érkezni és az idei E3-on már kóstolót is kaphatunk majd belőle.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)