Hirdetés

Kiderült, hogy ott lesz-e a Dead Island, a Saints Row, a Metro és TimeSplitters az E3-on

|

Nagyon sokan kíváncsiak arra, hogy mi lesz a Deep Silver legismertebb franchise-aival, számíthatunk-e például bejelentésekre a közeljövőben. A kiadó megválaszolta a kérdést.

Hirdetés

Izgalmasnak ígérkezik a június, hiszen a digitálisan megrendezésre kerülő E3 mellett számos egyéb bemutató is lesz, amelyeken megtekinthetünk már korábban bejelentett címeket, de valószínűleg egy csomó új kalandról is lehull majd a lepel. A tervek szerint június 11-én a Deep Silvert birtokló Koch Media is saját műsort tart, és bizony akadnak is olyan franchise-ok a vállalat birtokában, amelyekről illene már néhány szót ejteni, de a jelek szerint erre még várnunk kell.

Hirdetés

A Deep Silver ugyanis a Twitteren erősítette meg, hogy sem a Dead Island, sem a Saints Row, sem a Metro, sem pedig a TimeSplitters nem jut szerephez a Summer Game Fest keretében megtartott bemutatónak, de az idei E3 egyéb eseményeim sem.

Remélhetőleg a THQ Nordichoz is ezer szállal kötődő (közös a tulajdonos) kiadó azért így is tud majd valami érdekeset mutatni nekünk, habár valószínűleg a legtöbb játékost az előbb említett franchise-ok érdeklik inkább a felhozatalból. Az évekkel ezelőtt bejelentett Dead Island 2 körül például elég nagy a csend, és ugyan azt már tudjuk, hogy visszatér a sokak által kedvelt TimeSplitters sorozat, azért jó lett volna az új részről is megtudni ezt-azt az elkövetkezendő hetekben.

A nagyágyúk tehát a jelek szerint egyelőre pihennek, ám így felmerül egy fontos kérdés: vajon mivel készülhet helyettük a Deep Silver, mi lehet olyan izgalmas, hogy saját műsort érdemeljen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)