Hirdetés

Kiderült, mikor lesz az Xbox nagy éves bemutatója

|

Bár néhány játékát pár héttel ezelőtt már megmutatta, a kiadó készül még egy show-val.

Hirdetés

Izgalmas év lesz ez a PC-seknek és az Xbox-tulajoknak: hamarosan jön a Redfall, szeptemberben a Starfield, és valamikor a Forza Motorsportnak is be kell futnia, nem beszélve a Minecraft Legendsről, ami remélhetőleg legalább annyira jó lesz, mint a Minecraft Dungeons volt néhány évvel ezelőtt.

Az Xbox Game Studiosnak és a Bethesdának rengeteg készülő projektje van még, amiket már belengettek, de részleteket még nem tudunk róluk - pletykák szerint az Avowed és a Senua's Saga: Hellblade II következnek majd a sorban, ez viszont egyelőre nem hivatalos.

Hirdetés

Sokkal okosabbak leszünk néhány hónap múlva, június 11-én, amikor is a hagyománynak megfelelően, nem sokkal az E3 előtt lezajlik az Xbox Games Showcase, amit majd a Starfield részletes bemutatása követ. A programról egyelőre semmit nem tudni, de a Forza Motorsport mellett remélhetőleg szó esik majd a Perfect Darkról, az Avowedról, a Hellblade II-ről, a Fable-ről, a State of Decay 3-ról, az Everwildról, az Xbox Game Pass várható újdonságairól és a partnerek az Xbox támogatásával létrejövő egyéb alkotásairól. 

Ahogy mindig, élőben hozzuk majd a híreket idén is, írjátok be a naptárba a dátumot.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)