Hirdetés

Killzone 3 - júniusig várhatunk a részletekre

|

Jack Tretton az SCEA elnöke hivatalosan is megerősítette, hogy készül a Killzone 3, de sajnos az E3-ig semmi konkrétumot nem fogunk megtudni.

Hirdetés

Már egy hónappal ezelőtt olyan hírek keringtek, hogy a Sony tavasszal sok részletet nyilvánosságra hoz a készülő Killzone 3-ról, de úgy tűnik a június 15-17 között rendezendő idei E3-ig várni kell az izgalmasabb bejelentésekre. A Sony Computer Entertainment America elnöke, Jack Tretton a Gametrailers-nek adott video-interjújában ugyan hivatalosan is megerősítette az eddigi "halálbiztos pletykákat" arról, hogy készül a sorozat harmadik epizódja, de semmi újdonságot nem szellőztetett meg.

Eddig két részletet tudtunk: a Killzone 3 támogatja majd a 3D őrületet, és komolyan ki fogja aknázni a PlayStation Move-ban rejlő lehetőségeket. Tretton a 3D-ről nem beszélt, a Move-támogatást viszont megerősítette, de megjegyezte, hogy az csak hab lesz a tortán, és ennél nagyobb durranásra is számíthatunk. A finomabb falatokat az E3-ra tartogatja, ahova "biztosan elhozzák a meleget, és lesz miről beszámolniuk".

Minden jel arra utal tehát, hogy júniusban lerántják a leplet az FPS-ről, de Tretton az ezt firtató kérdésre mégis elég furcsa választ adott: "A tulajdonunkban áll a Guerrilla Games stúdió, és nagyszerű munkát végeztek a Killzone 1-gyel és 2-vel. Nem tudom, hogy lesz-e ezzel kapcsolatban valamilyen bejelentés [az E3-on], de biztosan ígérhetem, lesz Killzone 3." Bevallom, nem pontosan értem miként függ össze ez a két mondat... Olvasók, segítsetek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)