Hirdetés

E3 2015 - gameplay trailerrel érkezett az új King's Quest megjelenési dátuma

|

Az E3 alatt kiderült, hogy a Sierra segítségével feltámasztott King's Quest első epizódjára már nem is kell sokat várnunk, a kiadott gameplay trailert pedig egy fejlesztői interjú is kísérte.

Hirdetés

Manapság rengeteg legendás játéksorozatot támaszt fel a közönség, a King's Quest esetében viszont a Sierra (és rajta keresztül az Activision) bizalma a régóta nem használt, de értékes IP-ben volt az, ami újra életre hívta a legendás kalandjátékot. Az E3 alkalmával egy új trailert is kaptunk a játék első epizódjához, ami meglepően hamar megjelenik.

Az új sorozatban Graham király mesél ifjúkorának kalandjairól az unokájának, Gwendolynnak, így az első részben (az új King's Quest öt fejezetben jelenik majd meg, és Graham egész életét feldolgozza majd) még csupán lovagjelöltként irányítjuk a fiút, akiből később Daventry legnagyobb hőse lesz. Így a hősies pillanatok mellett egy jó adag ügyetlenkedésre és mókás pillanatra is számíthatunk az első részben, aminek az alcíme A Knight to Remember, és már júliusban megjelenik.

A show alatt egyébként a játék készítői, a The Odd Gentleman két tagja mesélt a YouTube E3-as közvetítése alatt, ahol Geoff Keighley faggatta ki őket például arról, milyen volt az eredeti King's Quest alkotóival beszélgetni a készülő projektről.

Ti várjátok a King's Quest visszatérését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)