Hirdetés

Kojima: az E3-on már lesz játszható Metal Gear Rising

|

Hideo Kojima néha annyira jól érzi, hogyan kell az ember szájára széles vigyort varázsolni, hogy megérdemelne egy kiadós buksisimogatást.

Hirdetés

Mert igenis jó az, hogy végre az ember nem csúszásról, töketlenkedésről, bugokról hall híreket ebben a mai zord játékvilágban, hanem örömmel nyugtázza, hogy az idei E3-on már játszható formában látjuk majd a Metal Gear Rising-ot.

A bejelentésre egyébként egy interjú során került sor, ahol a Kojima Productions és Platinum Games együttműködéséről esett szó főként - főleg a PS Vita miatt. De mi most akkor is inkább a Metal Gear Rising hírre koncentrálunk, ennek örülünk, boldogan makogunk. Ennyi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)