Hirdetés

[Vége] Konami pre-E3 prezentáció liveblog - kövesd az eseményeket élőben!

|

Véget ért a Konami E3 előtti sajtótájékoztatója, melyen többek között az új Metal Gear Solidról, a Castlevania sorozatról és a PES 2014-ről is hallottunk egyet s mást.

Hirdetés

Itthoni idő szerint este hétkor kezdődött a Konami pre-E3 sajtótájékoztatója, melyet azzal a céllal vetítettek le, hogy felkészítsen minket a június 10 és 13 között tartandó rendezvényre. A rendezvényen kint lesz a Metal Gear Solid 5, a PES 2014, a Castlevania: Lords of Shadow 2 is, úgyhogy biztosan érkeznek új médiaanyagok. Ha kíváncsiak vagytok a prezentáció eseményeire szöveges formában, olvassatok tovább.

18:56 - Sziasztok! Mi már elfoglaltuk helyünket a live stream előtt, amit ti is figyelemmel kísérhettek ezen a linken keresztül. Nem tudjuk, mennyire terhelhető, de ha lehal, ha nem, érdemes liveblogunkat is követni.

19:00 - Stílusosan a Konami code jelenik meg elsőként, ileltve a játékok címei. Ahogy sejtettük, Castlevania, MGS, PES 2014 és még sok más. Idén 40 évesek, visszaemlékezést látunk.

19:02 - Dance Dance Evolution: Classroom Edition. Iskolások táncolnak. Ilyet akarunk itthonra is. Meg újra iskolásnak lenni.

19:04 - A szó John Coligané, aki a mobilos és közösségi játékokról beszél. Puzzle Chasers, például.

19:05 - Bárják a független fejlesztők jelentkezését, szívesen segítenek nekik. Nemrég szerződtek le a Kung Fu Factoryval, illetve az MLB Live Challenge is fejlesztés alatt áll. iOS-re és Facebookra szánják.

19:06 - Az Orange County-i stúdióról beszélnek. Az E3-on minden mobilos játék kint lesz. PES 2014 jön, Kei Masuda beszél.

19:07 - Az új motorról van szó, amiről írtunk korábban. Rengeteg új elem, a FOX motorra épül, annak kimondottan a PES 2014-hez fejlesztett változata. TruaBall Tech, M.A.S.S., PES ID, mindenféle hangzatos kulcsszavak, amik funkciókat takarnak.

19:08 - A Motion Animation Stability System a játékosok mozgásán, egymással való kapcsolatán javít. Mindenki beleakadhat a másik lábfejébe is akár. A cél, hogy minél élethűbb legyen az élmény.

19:09 - Csapatmorál és motiváció szintek, amik kihatnak a játékosok képességeire.

19:10 - Jó lesz ez, kíváncsian várjuk, ahogy azt is, hogy az EA Sports mivel próbálja majd lenyomni a technológiát. Örök harc ez, aminek most sem fog senki pontot tenni a végére.

19:11 - Hideo Kojima, tehát Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Szavak helyett mimikával fejezi ki Snake, amit érez. 49 éves a játék idején. Avi Arad segítségét kérte Kojima, aki bemutatta Kiefer Sutherlandnek. Te jó isten, Még mindig nehéz feldolgozni, hogy ő lesz Snake szinkronhangja. Bevallja, hogy nem nagy gamer, de hamar alkalmazkodott. Mo-cappel rögzítették a mimikáját.

19:14 - Reméljük, hogy ezek a videók hamarosan mindenki számára elérhetőek lesznek, lenyűgöző a FOX Engine működése. (Elérhető az egész esemény, link 19:25-nél)

19:15 - A rendszer megváltozott, hogy alkalmazkodjon a nyílt világhoz. Ez a Metal Gear Solid más lesz, de ha nem sértem meg a rajongókat kijelentem, hogy ez lesz a legjobb. Castlevania 2 jön.

19:16 - Dave Cox beszél. Ne feledjétek, a Castlevania: Lords of Shadow első része nemsokára PC-re is megjelenik. A második rész ott kezdődik, ahol az első rész végetért, mondja egy spanyol fejlesztő hadarva. Nehéz figyelni a streamet, miközben a spanyol hangot is rajta hagyták az angol szinkron alatt. 

19:18 - A játék sötétebb lesz az első résznél, nyitott világ lesz, töltőképernyők nélkül. "Él és lélegzik". A kamera szabadon mozgatható.

19:19 - Sokkal szebb lesz a grafika. Dracula most egy modern világban mászkálhat, az előbb épp egy modern kuka mellett ált. A zene a karakterek érzelmeit fejezi ki.

19:20 - Egy vadonatúj trailert látunk, hamarosan, ahogy a Konami YouTube csatornájára felkerül, külön hírben mutatjuk meg nektek. Dracula most ébredt, kérdezik tőle, miért bújkált. Azt válaszolja, hogy nem tud meghalni, de élni sem. Árnyéka önmagának. Eléggé úgy néz ki, mint aki halálán van.

19:22 - A zene valóban kiemelkedő. „Segíts nekem, és én megszabadíthatlak halhatatlanságodtól” - mondja Draculának egy szimpatikus úriember. Lesznek szép nagy szörnyek is, meg aranyszárnyú csávó lángoló karddal.

19:23 - Meg egy boszorkány nagy mellekkel.

19:25 - Ahogy kommentben többen is jeleztétek, már megtekinthető az egész adás. Ennek ellenére mi közvetítjük, amíg tart, nincs már sok hátra.

19:26 - A Castlevania 2 trailer most ért a végére, a játék télen jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra.

19:28 - Élőszereplős trailer, az is a komolytalan, alacsony költségvetésű fajtából. Ezt nem is kommentáljuk. A vége kicsit a Tenacious D filmjét idézi. "Nem vagyok Dracula, Jeff vagyok" - mondja a félmeztelen csávó, aki épp összesz*rta magát a Sátántól. Szó szerint.

19:30 - Vége is, köszi hogy velünk tartottatok, nem volt nagy durranás, de majd az E3-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)