Hirdetés

Láttuk a Cyberpunk 2077-et!

|

Kaci még mindig alig hiszi el, hogy legutolsóként ő láthatta az idei E3-on a Cyberpunk 2077-et, utána már senki sem jutott be a prezentációra.

Hirdetés

Egyszer minden jónak vége szakad, a GameStar kétfős csapata utolsó napját töltötte az idei E3-on. A srácoknak pedig sikerült tökéletesen lezárni az idei kalandot.

Hirdetés

Kaci ugyanis több óra kínkeserves várakozás után sikeresen bejutott a Cyberpunk 2077 live demójára, ahol végignézhette, ahogy a fejlesztők lenyomják a másodpercre pontosan kiszámolt játékmenetet. Egyelőre a világon még senki sem próbálhatta ki a játékot, sőt borzasztóan kevesen mondhatják el magukról egyáltalán azt, hogy végignézték ezt a prezentációt. Kaci azonban még pont befért, ugyanis éppen mögötte zárták le a sort. Hamarosan egy cikkben meséli el majd nektek részletesen, hogy mit látott a zárt ajtók mögött.

Természetesen az E3 után is folyamatosan érkezünk majd új videókkal, hiszen bőven láttunk olyan játékokat az idei expón, amikről érdemes beszélgetni. Ha nem akartok lemaradni, akkor vadul bökjetek rá a feliratkozás gombra: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)