Hirdetés

Lendülj akcióba a ZombiU-val

|

Három élvezetes és minden tekintetben magával ragadó gameplay előzetest láthatunk a Wii U egyik legnagyobb húzócíméről, a ZombiU-ról.

Hirdetés

Három videóval kedveskedik nekünk a Ubisoft a gőzerővel dübörgő E3 alatt, melyek mindegyike azt hivatott bemutatni, hogy a ZombiU játékmenetében milyen lehetőségeink vannak és a döntéseink milyen következménnyel járnak. Nem maradhat ki a Wii U kontrollerének piedesztálra emelése sem, hiszen maximálisan kiegészíti a játékot és újabb szintre emeli a játékos behatását a történésekre. A ZombiU a Wii U egyik legnagyobb exkluzív címeként kerül kiadásra, de ha addig sikerül levédetni a saját ötletemet (ILoveU), akkor azzal együtt csomagolják majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)