Hirdetés

Let it Die - a halál legalább ingyen van

|

Bár a játékmenetről halvány lila fogalmunk sincs, annyi bizonyos, hogy az E3-on bemutatott Let it Die-ért csak annak kell fizetnie, aki nagyon akar.

Hirdetés

A Grasshopper Manufacture készülő játékából mindössze egy másfél perces trailert kaptunk az E3-on, amit félelemmel vegyes bámulattal néztünk végig újra meg újra, hátha felfedezünk valami apró részletet a játékkal kapcsolatban. Suda51 agymenéséről azóta sem árultak el túl sok részletet, de néhány apróságra azért fény derült.

A PS4 exkluzív cím free-to-play modellt alkalmaz majd, de még a fejlesztőknek sem tiszta, hogyan fog működni. A játék célja alapvetően a túlélés lesz, és nem valószínű hogy ezt az "élni és élni hagyni" elv szerint valósítjuk majd meg. A fegyverek közt a szöggel kivert baseball ütőtől egészen a mesterlövész puskáig minden megtalálható, a harc pedig pörgős és dinamikus lesz, ne nagyon számítsunk kombókra.

A játékban fontos szerephez jut majd maga a Halál, ám pontos részletek egyelőre ezen a téren sincsenek. Karakterünket testreszabhatjuk, a többiek hulláit pedig kilootolhatjuk majd. A megjelenés előtt elképzelhető egy bétateszt, van ugyanis jópár funkcióbeli újítás, amit ki akarnak próbálni még a rajt előtt.

Ti milyen játékmenetet vártok a Let it Die-tól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)