Hirdetés

E3 2017 - 20 perc a Life is Strange: Before the Storm játékmenetéből

|

A bejelentés után egy nappal jött egy trailer, amin mozgás közben látjuk a Deck Nine játékát. Az arcmozgás még mindig nem okés, de így is szeretni fogjuk.

Hirdetés

Idén a Life is Strange-dzsel befutott Dontnod egy másik játékkal jelentkezik: ez a novemberben megjelenő Vampyr lesz. A Before the Storm alcímű minisorozatot a Deck Nine csinálja.

Ebben három évvel járunk az ismert események előtt, Chloe szerepében játszhatunk, megismerhetjük, hogyan kötött barátságot Rachellel. Mint azt az alábbi videóban láthatjuk, lehet majd kutyát simogatni, kedves és nem túl kedves emberekkel beszélgetni, szemétkedni a szemetekkel. A sztori és a karakterek elviszik majd az egészet, de az animációkon lehet még dolgozni. Három, egyébként hosszabb jelenetből láthatunk részletet.

Az első epizód augusztus végén érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)