Hirdetés

Marvel Pinball 3D - A Zen Studio új büszkesége

|

A magyar illetőségű Zen Studios DLC 3DS-re hozza el nekünk a legnagyobb szuperhősöket és egy trailerel ők is beszállnak az E3-as buliba.

Hirdetés

A rendezvény előtt közzé tettünk egy listát, amelyben összegeztük azokat a projekteket, amik biztosan jelen lesznek az összejövetelen: a Zen Studio által fejlesztett Marvel Pinball 3D pedig közöttük volt. A játékban a Marvel szuperhősei külön-külön asztalt kapnak és mindegyikőjük kiadása egyedi lesz, érdekes és szórakoztató megoldásokkal. Az E3 trailerben láthatjuk Vasember, Amerika Kapitány, Penge és a Fantasztikus Nlégyes saját verzióját is. A Marvel Pinball 3D-t jelen pillanatban csak Nintendo 3DS-re szánták és még a nyár folyamán dicsőséget hozhat készítőinek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)