Hirdetés

Mass Effect 3 - Shepard új helyszínre látogat [Spoiler]

|

Mac Walters, a Mass Effect 3 forgatókönyvírója spoilerekkel teli videót osztott meg Shepard egyik fontos állomásáról.

Hirdetés

[FIGYELEM! SPOILER VESZÉLY!]

A Mass Effect trilógia lezáró darabja annyi meglepetést és epikus küzdelmet tartalmaz majd masszív szerepjátékos elemekkel megfűszerezve, hogy egyetlen játékosnak sem lehet majd oka panaszra. Megannyi helyszínen tobzódhatunk a BioWare szorgos kezeinek és fantáziadús elméinek hála: a friss bejelentés értelmében nem csupán a Földre és a Palaven bolygóra látogatunk el, de a Marsra is.

Marc Walters, a Mass Effect széria vezető forgatókönyvírója a GameTrailers-nek adott interjújában elárulta, hogy a Marsra tévedve Shepard kapitánynak megannyi kalandban lesz része és még egy régi, kedves ismerőssel is összefut majd.

Walters mondatai és a mellékelt videó alapján leszűrhetjük, hogy a Marson csatangolva Shepard-ot azzal a karakterrel hozza ismét össze a sors, akivel korábban gyengéd viszonyba is keveredhettünk: ő Liara!

Az alábbi mozgóképanyagban bepillantást nyerhetünk a marsi jelenetekbe, ekkor pillanthatjuk meg a nagy találkozást.

A Mass Effecr 3 demója február 14-én kerül kiadásra, míg a teljes verziót március kilencedikén tarthatjuk először kézben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)