Hirdetés

Metro Exodus - csodás képek és izgalmas részletek

|

A Metro sorozat következő darabjában már egy nyílt világban mászkálhatunk.

Hirdetés

Az Xbox előadás legnagyobb meglepetése volt a Metro Exodus bejelentés. Nem számítottunk a játékra, arra meg pláne nem, hogy az Xbox One X egyik húzócíme lehet.

A konzolon 4K-ban fut, egy trailerben láthattuk, milyen csodás dolog ez. A bemutató után megérkezett a sajtóközlemény, amiből kiderült, hogy a történet során egy egész éven át küzdhetünk a túlélésért a nyitott, szabadon bejárható, de veszélyes világban, amit a Metro 2033 és 2035 regények inspiráltak. A főszereplő ismét Artyom, aki gőzmozdonyra száll, hogy egy maréknyi túlélővel elinduljon keletre az új élet reményében. Ezt mindenféle állatok és mutánsok próbálják megakadályozni, de az emberek közül sem lesz mindenki barát. Komoly döntéseket kell majd hoznunk, melyek néha társaink halálát eredményezhetik. Dinamikusan változó időjárás is várható ám. Alább az első képek, gyönyörű és egyben hátborzongató az egész.

Megjelenés valamikor jövőre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)