Hirdetés

E3 2018 - kiszivárgott pár ütős Metro Exodus screenshot

|

Jó eséllyel hamarosan mozgás közben is láthatjuk majd a 4A Games játékát, de pár remek képet már most is tudunk mutatni.

Hirdetés

A tavalyi E3 során mutatkozott be először a Metro Exodus, és elég valószínű, hogy a hamarosan induló Microsoft sajtókonferencián hamarosan újra találkozunk vele. Addig is akad azonban egy kis néznivaló. 

Hirdetés

Nemrég ugyanis az lashman nevezetű Twitter felhasználó (aki egyébként az Angry Joe Show YouTube-csatorna vizuális effektjeiért felel) posztolt négy igazán mutatós screenshotot, amelyek a Metro Exodusból származnak. Természetesen titek sem fosztunk meg ezektől, lessétek meg őket gyorsan!

A jelenlegi tervek szerint a Metro Exodus 2019 első negyedévében fog megjelenni PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. Remek lenne, ha esetleg ma egy megjelenési dátummal is meglepnének bennünket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)