Hirdetés

A Microsoft és az Xbox csapat biztosan ott lesz az E3-on

|

A Sony szomorú bejelentése után a Microsoft gyorsan beugrott, hogy megnyugtasson mindenkit: ha a nagy ellenfél nem is, de ők biztosan ott lesznek az idei rendezvényen.

Hirdetés

A PlayStation otthon marad, mint az éjszaka folyamán kiderült, ezzel a konzolgyártók triumvirátusának egyike zsinórban másodszorra hagyja ki az év legnagyobb partiját. Kedvenc Phil Spencerünk persze azonnal lecsapott az így keletkezett lehetőségre, és gyorsan bejelentette, hogy az Xbox bizony ott lesz. Lesz mit mesélniük az Xbox Series X megjelenésére készülve.

Hirdetés

Spencer nem bocsátkozott részletekbe, egyelőre mindössze annyit mondott, hogy nagyon szeretnék megosztani velünk, hogy mi vár ránk a jövőben.

A Microsoftnak iszonyatosan kemény műsorral kell készülnie, hogy elfeledtesse velünk a tényt, miszerint a következő 1-2 év Xbox játékai nem lesznek Series X exkluzívak

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)