Hirdetés

E3 2019 - elképesztően gyönyörű lesz a Microsoft Flight Simulator

|

Több mint tíz éve vágyunk a sorozat visszatérésére, és egy pillanatig sem kérdés, hogy megérte-e.

Hirdetés

Emlékszem még, milyen gyönyörűnek láttuk a Microsoft Flight Simulator 2000-et, mekkora élmény volt óriási utasszállítókat vezetni, vagy amikor még az nem sikerült, hogyan próbáltuk megreptetni a Cessnát. A fejemben egy kicsit olyan még, mint amilyen az alábbi előzetesben, és nem hagyom, hogy a valóság megzavarjon.

Hirdetés

A Microsoft bejelentette a következő Microsoft Flight Simulator játékot, a Microsoft Flight Simulatort (bizony), melyet műholdas adatok és az Azure Mi segítségével teremtettek meg, és 2020-ban érkezik (Xbox Game Pass előfizetők azonnal játszhatják). 4K-ban élvezhetjük a repülést, de minden szónál többet mond az alábbi videó, tényleg, ez mindennek az új szintje:

Szóval hogy tetszik, elhiszitek, hogy ilyet lehet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)