Hirdetés

E3 2013 - az EA tagadja, hogy miatta van DRM

|

Úgy néz ki, hogy a kiadók szépen kihátrálnak az Xbox One védelmi rendszere mögül, mintha közük sem lett volna hozzá.

Hirdetés

Peter Moore, az Electronic Arts működéséért felelős igazgatója azt nyilatkozta néhány órával ezelőtt, hogy a kiadónak az égvilágon semmi köze nincs ahhoz, hogy a Microsoft ilyen rendszert tett bele az új konzoljába, sőt még azt is tagadja, hogy egyáltalán foglalkoztak volna a gondolattal, hogyan is használják ezt az EA játékoknál. „Szó sem volt agresszív lobbitevékenységről a használt játékok ellen. Ezt mint a Electronic Arts működésért felelős igazgatója bátran kijelenthetem” - jelentette ki.

 

Nos igen Peter, most már csak az a kérdés, hogy mit tekintünk „agresszív” lobbinak. Azt elhiszem, hogy senkinek nem tartottatok pisztolyt a fejéhez, de engedtessék meg, hogy szkeptikus legyek abban, hogy ezt egyedül a gonosz és pénzéhes Microsoft találta ki. Furcsa egybeesése az életnek, hogy pont néhány nappal az Xbox One bejelentése után törölte el az EA az Online Pass rendszerét. Mert ugye ez nem lett volna igazán kompatibilis az Xbox One védelmével. Ez a kettős védelem biztosan kiverte volna a biztosítékot. Legyünk azonban jóhiszeműek és fogadjuk el, hogy az EA új vezetése ezentúl a vásárlók érdekeit veszi előre, az extraprofit bezsebelése a háttérbe szorul. Ámen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)