Hirdetés

E3 2017 - a Microsoft összeköti a PC-s, Xbox One-os, mobilos és Switch-es játékosokat

|

A nyár folyamán megjelenő új Minecraft frissítés lehetővé teszi, hogy a Windows 10-et, iOS-t, Androidot, Xbox One-t, Switchet vagy VR eszközöket használó játékosok együtt játsszanak. A többiek alighanem kimaradnak.

Hirdetés

Fura volt Nintendo Switchet látni a Microsoft E3-as konferenciáján, de aztán gyorsan kapcsoltunk, hogy a Minecraft a cég tulajdona, és elkerülhetetlen, sőt, egyenesen érdeke, hogy az Xboxon kívül más platformokat is mutogasson.

Nyáron jön a Better Together frissítés, melynek köszönhetően a fent említett platformok játékosai korlátok nélkül kapcsolódhatnak egymáshoz. A bejelentő blogposzt sajnos nem említi a PS4-et, a PS Vitát és a Wii U-t, így akik ezek bármelyikét használják, kénytelenek a sarokban kuporogva, magányosan nézni, ahogy a többiek együtt mókáznak. Egyelőre. Valószínűleg a Sonyn múlt a dolog, a japán cég mindig is konzervatív volt cross-platform ügyben, a Wii U esetében meg vagy nem éri meg megoldani, vagy nem megoldható. 

Jön még egy csomag One-ra és PC-re, a Super Duper Graphics Pack, ami a látványon javít. Jobb árnyékokat, fényeket, effekteket és textúrákat kínál, valamint az Xbox One X és Windows 10 felhasználók számára 4K-támogatást. Így néz ki:

Sokkal szebb, nem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)