Hirdetés

Mirror’s Edge: Catalyst - egymás mellett a 2013-as és 2015-ös változat

|

A Mirror's Edge: Catalyst egy csodálatos játék. A képi világa annyira elkapja az embert, hogy nem is nézi mennyire erős a megjelenítés. Mi most azért megnézzünk.

Hirdetés

Emlékszik még valaki a Watch_Dogs hisztire? Bizony, egészen hihetetlenül a játék nem úgy nézett ki a végén, mint az E3 bemutatóban 2 évvel a kiadás előtt. A skandallum ténye tagadhatatlan, ezért is érdekes megnézni, hogy a Mirror's Edge: Catalyst esetén mire számíthatunk.

A 2013-as prototípus videóját is tiszta gameplay anyagként hirdették, így van értelme az idei E3-on látottakkal összehasonlítani. A karakter az első: nagyjából minden stimmel. A DICE próbálta annyira közel hozni ezt a verziót az előzőhöz, amennyire csak lehetséges volt. 

Ugyanakkor az őrök esetében volt egy kis változás. A felszerelés és a sisak picit változtak, és emellett már be sem tört a rohambili Faith lendületes csapásától. Ez még lehet, hogy helyrejön a megjelenésre, az első változat azért csak jobban néz ki.

Amit a repedő sisakok helyett kaptunk, az rengeteg motion blur. A 2013-as prototípus nem szenvedett ettől (mondjuk biztos van, akinek tetszik), plusz annyi lens flare-t kaptunk, hogy az öreg J.J. Abrams is jót röhögne. Mondjuk szerintem elfér egy erősen kontrasztos színekkel operáló városban.

A fények már komoly csapást kaptak a 2013 demóhoz képest. Elég egyértelműnek tűnik, hogy nem úgy csillanak és tükröződnek a dolgok már, mint annó, ami mondjuk nem meglepő. Valljuk be, hogy a 2013-as bemutatóban túl szépnek tűnt a dolog ahhoz, hogy igaz legyen.

Mindent egybevetve azért elmondható, hogy a 2015-ös E3 bemutató elég közel van ahhoz a szinthez, amit a Mirror's Edge: Catalyst 2013-ban mutatott, és még rá is dobott pár extra effektet. A leglátványosabban a fények játéka esett vissza, de ettől azért még nyugodtan alszunk.

A Mirror's Edge: Catalyst 2016. február 26-án érkezik PS4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)