Hirdetés

E3 2017 - látványos lesz a Monster Hunter World

|

A Capcom a Sony E3-as konferenciáját választotta arra, hogy bejelentse a következő Monster Hunter címet, ami nem csak a PS4-es játékosokat célozza.

Hirdetés

Pár nappal az E3 előtt derült ki, hogy a Capcom levédette a Monster Hunter World nevet, most pedig már azt is tudjuk, hogy miért volt szükségük erre. Jön az új játék! 

Hirdetés

Szabadon bejárható világ, változatos szörnyek, méretes kardok - lényegében ezek jellemzik a Monster Hunter szériát, azonban az elmúlt néhány évben nem érkezett új rész PlayStationre. A Sony Los Angeles-i előadásán azonban bemutatkozott a Monster Hunter World, amivel a Capcom pótolja ezt a kimaradást, sőt, az Xbox One-osok és a PC-sek is megkapják a játékot. A legelső trailer hangulata magáért beszél:  

A Monster Hunter World megjelenés valamikor 2018 elején várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)