[MOVIE] Nights: Journey of Dream" /> [MOVIE] Nights: Journey of Dream"/>
Hirdetés

[MOVIE] Nights: Journey of Dream

|

Sokan kifogásolják, Hogy Wiire nem jönnek a "nagy nevek", azonban mindenkit meg kell nyugtassak, az igen igéretes Boogie után most itt a Nights, ami a Wii kontrollerét ismét forradalmi módon használja majd.

Hirdetés

A Sonic Team (tudjátok, lila sündisznó, vagy mi :) ) új fejlesztésének főszereplője Nights, egy udvari bolond, aki eg olyan színes, mesés világban, Nightopiában él, ahol az álmok valóra válnak. Ennek során tőbbféleképpen kell lebegni, csúszni, pörögni különböző akadályok között és az inventív irányítással rá kell jönni, hogyan lehet szembeszállni a főellenségekkel, a Nightmarens-ekkel. hihetetlen akrobatikus skillekkel tudunk majd harcolni ellenfeleinkkel, a játékban beleélhetjükmagunkat a repülés szabadságába mindezt úgy, hgoy az egész család élvezheti majd. A Wiimote segítségével mozgásunkkal, fizikailag irányíthatjuk majd Nights összes mozdulatát. S mindehhez kapunk egy igen egyéni, színes és izgalmas világot és jó sztorit is.

Ja és egy trailert, hogy lássátok, minden igaz, amit leírtam :)


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)