Hirdetés

Az új Need for Speed nem lesz ott az EA Play-en

|

Ősszel megkapjuk a széria következő epizódját, de még várnunk kell a bemutatóra.

Hirdetés

Mikor megtudtuk, hogy új Need for Speed játékot kapunk ősszel, amelyben ismét az utcai versenyzők és a zsaruk párharcra kerül előtérbe, akkor meg voltunk róla győződve, hogy az Electronic Arts az E3-tól külön megrendezésre kerülő EA Play-en fogja leleplezni az epizódot, azonban nem így lesz. 

Hirdetés

Az EA egy blogposztban hűtötte le a kedélyeket és jelentette ki meglehetősen kevés konkrétumot említve, hogy a következő Need for Speed nem kerül bemutatásra júniusban, vagyis sem az EA Play-en, sem az E3-on nem számolhatunk vele. Ehelyett arra koncentrálnak, hogy igazán emlékezetes játék szülessen meg a széria 25. évfordulója alkalmából. Azt viszont megerősítették, hogy kocsik és tuningolás lesz benne. Kezdésnek ez is valami. 

Egyelőre nem tudni, hogy mikor kerül bemutatásra az új Need for Speed és azt sem, hogy pontosan mikor jelenik meg, de a következő lehetőség az augusztusi gamescom, amely pont ideális lenne az őszi debüt előtt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)