Hirdetés

EA Play - a Need for Speed Payback gameplay trailer elég bíztató

|

Az EA Play során megmutatta magát a Need for Speed Payback. Van esély rá, hogy a Ghost Games ezt nem szúrja el.

Hirdetés

A Need for Speed sorozat átment egy pár stúdióváltáson, de az utóbbi néhány játék után még mindig nem érezzük úgy, hogy a Ghost Gamesnél jó kezekben van. A Payback most egy kicsit megint rebootolja a sorozatot, és talán pont ez az az irány, amibe most tartania kell. Nyilván jó lenne egy új Underground, de ha olyan volna, mint a két évvel ezelőtti rész, akkor szívesebben figyeljük az új ötleteket a régiek felmelegítése helyett.

Az első Need for Speed Payback gameplay trailer, akárcsak az első előzetes, jól megmutatja, mi az elképzelés. A csapat teljesen ráment a Halálos iramban-vonalra: pörgős akciót élhetünk át, miközben jobbnál jobb kocsikban száguldozunk őrületes sebességgel. Ezeket testreszabhatjuk, és a Forza Horizonhoz hasonlóan találhatunk régiségeket is. Már csak az autók kezelése, valamint a sztori legyen jó, és részünkről jöhet. Nem nagy kérés, ugye? Azt mondjuk nem tudom, mennyi lesz a tényleges játék, és mennyi az animáció. 

A főszerepben több karakter áll majd, automatikusan vált köztük a játék, ha olyan ponthoz érünk. Az ellenség a The House nevű kartel lesz.

A játék megjelenési dátuma november 10., jelen állás szerint PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on játszhatjuk.

EA Play-es híreinket megtaláljátok EA Play aloldalunkon!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)