Hirdetés

New Super Mario Bros for Wii bejelentés

|

Karácsonyra időzítették a New Super Mario Bros for Wii hivatalos megjelenését.

Hirdetés

Legnagyobb újdonsága (amennyiben nem vesszük figyelembe a felújított grafikát) a négyfős kooperatív támogatás. Hatalmas tapsviharral jutalmazták a New Super Mario Bros for Wii bejelentését, melynek többjátékos módozatát élőben bemutatták a jelenlévő érdeklődőknek. A színpadon ácsorgók kontrollert ragadtak és karaktert választottak maguknak, majd együttesen nekivágtak a játék multiplayer módjának.

Megmaradtak a klasszikus pályaelemek és karakterábrázolások, emellett természetesen újdonságokat is pakoltak a játékba. Kalandjaink során új tárgyakkal és felszedegethető bónuszokkal találkozhatunk, valamint bajtársaink esetleges halálakor (ekkor egy buborékba kerülnek) meghatározott időkereten belül feléleszthetjük őket, ellenkező esetben egymagunk folytathatjuk utunkat. Játékostársainkat hátunkon is cipelhetjük, miután meguntuk hurcolászásukat egyszerűen megszabadulhatunk terhünktől egy dobás kíséretében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)