Hirdetés

Ninja Gaiden 3: E3 Exclusive Debut Trailer

|

Sitty-sutty és máris literszámra dől a vér!

Hirdetés

Befutott a Ninja Gaiden 3 trailere, amiből túlzottan sok titok még nem derül ki, de sikerült annyi vért belezsúfolni egy percbe, amennyi kábé 5 ember teljes vérátömlesztésére elég lenne. De nincs ezzel gond semmi, olyan erős a bélrendszerünk, mint amilyenbe kapaszkodva Machete bácsi ugrott ki a kórház ablakán. Amit tudni lehet a játékról, hogy erős történet áll mögötte, amiből kiderül, hogy ki miért veszíti el a végtagjait, vagy fekszik el felvágott hassal. Sebész identitású játékosoknak kötelező darab. Az mindenesetre bizonyos, hogy akik az előzőeket szerették, most sem fognak csalódni, ha a dolgok így folytatódnak.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)