Hirdetés

E3 2015 - ilyen volt a Nintendo World Championship

|

A Nintendo a hagyományos sajtókonferencia mellett egyre több, egészen másfajta eseményt is tart az E3-on, így a huszonöt év után felélesztett World Championship is kiváló hangulatot hozott a játékvilág legnagyobb eseményére.

Hirdetés

A Nintendo ebben az évben is kicsit máshogy bonyolítja az E3-as programját, mint a többi nagy kiadó, és a hagyományos sajtókonferenciához legikább hasonlító Digital Event mellett máshol is bemutat néhányat az új játékai közül. Az egy játékkal hosszabban elidőző Treehouse streamek mellett például visszatért a Nintendo World Championship is.

Az Expón megszokott eseményekhez képest sokkal kevesebbet szerepeltek a cég különböző vezetői - bár Reggie Fils-Aimé egy tőle megszokott szimpatikus húzással bevállalta, hogy egy profi szanaszét verje a színpadon Super Smash Bros.-ban. Inkább a rajongók (a versenyzők) voltak a középpontban, és az ő reakciójukat lehetett látni az új címek kapcsán is, amikor meg kellett mérkőzniük az olyan megjelenés előtt álló játékokban, mint a Blastball, vagy a döntőben a Super Mario Maker (az alábbi videóban visszanézhetitek az egész eseményt, ami nagyjából 32 percnél kezdődik el).

Így előre megrendezett demók helyett valódi reakciókat láthattunk, úgy élték át a versenyzők az új játékokkal való ismerkedést, ahogy mi magunk is próbálgatnánk a korábban sosem látott szabályokat és mechanizmusokat. Attól függetlenül, hogy a bajnokságon kívül is rengeteg potenciális meglepetést ellőtt a Nintendo, jó hangulatot teremtettek a show kezdésére, és persze a kedd esti eseményen sem kizárt, hogy egy-egy bejelentés után a padlón koppan majd az állunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)