Hirdetés

Nyáron érkezik a Wipeout HD kiegészítő

|

Nyáron esedékes a PlayStation Network játékkínálatában hatalmas népszerűségnek örvendő Wipeout HD frissen bejelentett kiegészítőjének megjelenése.

Hirdetés

A távoli jövőben játszódó versenyjátékhoz tervezett tartalmak minden bizonnyal csillapítják majd a kiéhezett rajongók étvágyát, ugyanis a fejlesztők új játékmódokkal, hajótípusokkal és pályákkal kívánják elfeledtetni a hosszúra sikeredett türelmi időszakot.

Hogy egészen pontosak legyünk tizenhárom vadonatúj hajót, nyolc pályát, megszerezhető trófeákat és három játékmódot (Eliminator, Zone Battle és Detonator) pakoltak a Fury névre hallgató Wipeout HD expanzióba. A nyáron bemutatkozó Wipeout HD játékmódok közül kettő online támogatással büszkélkedhet. Várhatóan az E3 keretében leszűkítik a nyári megjelenési dátumot, valamint nyilvánosságra hozzák a Fury tarifáját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)