Hirdetés

Operation Flashpoint 2 - E3 2008 trailer

|

Az E3 2008 neves rendezvényére újabb remek trailer-el kedveskedett nekünk a Codemasters

Hirdetés

A Codemasters fantáziát látott a projektben, mikor szőröstül-bőröstül felvásárolta azt addigi fejleszőjétől, a Bohemia Interactive-től, majd ezt követően gyorsan át is keresztelte Operation Flashpoint 2: Dragon Rising-ra. A fejlesztő/kiadó által már megszellőztetett videókon és képeken elénktáruló félelmetes grafikai megjelenés mostani legújabb, az E3 2008-ra kiadott traileren is megtalálható. A történet egyébként egy újabb orosz-amcsi konfliktust dolgoz fel, a várható megjelenés valamikor 2009-ben, ezen belül pedig -egyes források szerint- december 31. A trailer HD verzióját a letöltések között, vagy a leggyorsabban ITT találod.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)