Hirdetés

Order of War - Teaser trailer

|

A Square Enix új célkitűzése a nyugati piac meghódítása. Milyen játék lenne erre alkalmasabb, mint egy II. Világháborús RTS.

Hirdetés

Az Order of War egy sima RTS.nek tűnik. Jobban szemügyre véve kiderül, hogy az is. D-nap, hatalmas tankhadosztályok, gonosz fritzek, hősies amcsik. Alig párszor láttuk mindezeket.

A fentiek ellenére a II. Világháború még minidg hálás téma, rengeteg rajongó várja a hasonló játékokat. Az alant látható trailer megtekintése után pedig az emberenek csak-csak kedve támad egy kicsit tábornokoskodni. A Company of Heroes magasra tette a mércét, meglátjuk a Square Enix üdvöskéjének sikerül-e valami maradandót alkotnia. Az Order of War szeptemberben meg is érkezik, szóval hamarosan kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)